KBBA

lazada

nuffnang

MAKAN LAGI - OMM CAFE IPOH

Assalammualaikum...

Hari ni kite g makan2 lagi...
Dah lama usha kedai ni tp kite tak pernah singgah..

Kali ni en asben kata nk try dkt sini sbb Konda Kondi ramai sangat org.

Pada sesiapa yg nak pergi ni alamat dia...
tapi petunjuk paling senang.. Gerbang Malam Ipoh..

Masuk je kedai ni mmg smua antik..

Tengok saje la Jukebox ni...
Memang rare dh sekarang ni.
Last kite guna zaman skolah dulu...
1 lagu 5kupang
hehehe..rindu pulak zaman skolah
Semua hiasan dia gunakan barang antik...
Tingkat antik tumah org zaman dulu
Jam dinding antik dan iron mmg banyak dkt sini...
lampu gaselin dh diganti dgn lampu letrik.
tapi tetap nampak antik tu...
Ini pulak desert...sempat juga asben tapau manggo cheese cake td
Ini antara menu yg ada
Ha korang tgk buku menu ni...
ni zaman kite skolah pakai la...
zaman la ni ada guna lagi ke?
Td asben trychicken grilled with mushroom sauce
Kite lak try home made chicken burger with mozzarella cheese
Rasanya ok... tapi td kite lebih teruja tgk
Chee chung fun dan chicken sizzling dia.
Kalau ade g lagi kite nk try 2 tu...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

6 comments:

  1. Nampak macam sedap2 juga hidangannya...

    jukebox itu sangat nostalgic bagi kakcik... :)

    ReplyDelete
  2. makanannya nampak sedap!! tang jukebox tu... mmg menggamit nostalgia sungguh.... hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jukebox sangat rare skrg ni... yg penting masih berfungsi tu

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...