KBBA

lazada

nuffnang

CHOR'S CAFE @ MERU IPOH

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Lama tak update entry :)

Kali ni pasal kedai makan lak..

Las month kite teman si Ika Puk Puk
sign agreement untuk sewa rumah dkt area Chepor tu...
Then mamat tu bw g dkt kdai dkt Meru ni...
Sblm ni kalau jalan dkt sini cuma nampak kedai basikal je...
Kebetulan masa minum2 dkt kedai sebelah tu...
baru terperasan rupenye bukan kedai basikal
tapiiiii
kedai makan western...

Then smalam pegi teman lagi budak Puk Puk ni g buat report lak
Kebetulan en asben kata g makan siap2 sbb dia nk main futsal mlm nye.
So dh alang2 nk hantar dia balik ke Terminal Aman Jaya singgah terus la dkt 
CHOR'S CAFE

Kedai makan ni mmg rare la pada kite...
sebab...
ha korang tgk la sendiri ye..


ni baru nampak topi je kan.. hehehe...
tgk lagi bwh ni
|
|
V



Gitar & topi2 cowboy & zaman omputih pun ada.
Selain basikal yg tergantung sane sini



  

ha basikal, basikal dan basikal
ihik ihik


ni tempat duduk kanak2 dr zaman bile kite tak tau...
yg tepi skali tu thn 70 @ 80'an kot



ha player ni mmg nistalgia betol...
last kite guna time sekolah dulu
itu pun kebetulan kedai tu ada lagi player ni
masuk 50sen.. ha dengar la lagu ape yg dipilih
rindu lak zaman sekolah lepak2 kedai mamak sebelum pegi koko 


ha tgk budak ni... siap pusing kedai abis dia amik gambo
kalau tak de la fon dia tu.. ape jd agaknye???
Puk Puk dan hp tak dpt dipisahkan

jom fokus pada makan lak...


kite order fresh oren & ais kosong...
itu mmg wajib.. ada manis & ada ais kosong
Ika order air tembikai.. tapi tak amik lak gambanye..


Chicken Chop Crunchy 
Sos Mushroom


Ika pulak Grill Chicken Chop
Sos Blackpepper

Makanan mcm kedai western yg slalu kite pegi...
Tp ni baru 1st time cuba... tak berani nk amik yg pelik2..hehehe...
Tapi makan dia tak de yg pelik rasenye...
Cuma hiasan mmg rare...
Berani dgn tidak je nk dok bwh tu mkn mcm2 
sbb atas kepala smua basikal..
hehehe...



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

2 comments:

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...