KBBA

lazada

nuffnang

Familyday KZ (Part 2) Terjun Laut Time

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Ok skrg nk smbung lak Part 2
Familyday KZ

Sape yg tak baca lagi leh 
klik SINI

Lepas je bergambar...
maka semua pun dh tak sabar nk 
membasahkan diri dgn air laut...
bunyi ombak tu dh panggil2 je
kami semua untuk terjun

OPPPSSSS...
Tapi sebelum terjun tu,
kami sempat lagi main bola 1 family...
tak kira besar kecil, laki mahupun perempuan 
smua join skali..
Tengok ni
|
|
v

sebelum main bola... menggedik dulu amik gamba

si kecik ni pn nk join jugak.. dia pn ada bola kecik dia...
tp tak de dlm gamba lak...

Ha ni la time smua nk tunjuk skill masing2

My Kakak, Kakak Ipar & Anak2 buah tersayang
penat la tu baru lepas merembat bola dr bebudak ni..

Ok sekarang baru la time Laut memanggil-manggil

mule2 posing2 dulu kat tepi pantai.. bawah pokok

semakin lama semakin mule nk meredah ke laut...
hehehe

Ok pelampung pn dh standby...

Eh Eh Eh
ni apesal lak ni

Hmmm.. masa nk bermesra-mesra sblm melapor diri 
ke Matriks Negeri 9 & Uitm Penang
Tak pe la bagi peluang...
Tp baju tu smartkan :)
suke sangat

Ok yang bebudak ni
memanglah tak sabar nk terjun

Ok semua dh start masuk laut...
Ombak boleh tahan kuat gak mase ni...

Tengok tu.. 
sempat lgi anak2 buah kite ni main bola dlm laut...
jangan bagi ilang ye bola I tu..hehehe

Dalam Laut pun still nk posing2...
mase ni... kat laut ni nmpak hijau je...
ehehehe... baju tu tersangat menyerlah...
bak kata orang Peghrak
Warnanye MENYEROLANG

Nanti kite smbung bab menganiaya anak buah yang nk masuk Matriks tu...
nama dia Nurul Ain

Esk kite smbung lg ye...




CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

2 comments:

  1. meriahnya kak! sekali skla cmni best kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah sbb dh lama tak kumpul full package mcm ni..hehehe... kalau ade bt familyday besar akk nnt akk order ape2 lagi kat hery... sbb akk ade 1 lg family besar keluarga KHAR lak.. hehehe...

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...