KBBA

lazada

nuffnang

StoriMori dari lovelypinky.wordpress.... ✿◕‿◕) "Lastday @KKLW Putrajaya"

Tanggal 20hb Julai lastday aku & ma kat KKLW sblm meneruskan kehidupan baru di tempat yang baru. Aku pindah ke JHEOA Perak/Kedah & Ma pulak pindah ke Kemas Kelantan...
Ini antara gambar koleksi yang aku ada yang lain tu tak dapat lagi sbb dekat camera orang lain.

kenangan meja terakhir aku..huhu

Inilah rupenye keadaan meja aku masa kat kewangan kklw dulu..bersepah..tu baru nampak sikit je blm tgk baucer2 aku yang kat dalam kotak....hehe...sape buat T&T mesti boleh pening selalu....tapi maybe org yang ganti aku kali ni lagi comited dgn keje tu...Nad cayok..cayok...

Aku, Syu & Ma

ni gambar aku ambil masa hari Jumaat lastday aku & ma...masa tu tak de orang kat ofis sebab ramai yang kua & g solat Jumaat...so dok la posing kat patry jap..lepas ni tak le lepak dah kat situ...

Posing dulu

posiing habis-habisan sebelum semua balik dari solat Jumaat...heheh

Anis v Anis

Budak ber 2 ni nama nye sama. 2 2 Anis... So sorang Anis Senior & sorang lagi Anis Junior.Budak ber 2 ni memang sama2 nakal...memang sesuai sangat nama diaorang ni sama...yang pink tu anis senior & yang sorang lagi tu mesti la Anis Junior...

Anak Didik Ku

Yang ni pulak Aiman & Anis Junior.  Sebelum aku pindah sempat gak la aku turunkan ilmu aku pada budak ber 2 ni....nasib baik budak2 ni cepat pick up..so senang aku nak ajar...harap2 ilmu yang aku turunkan tu berguna untuk diaorang...semoga dapat tolong nad & kak ros untuk memajukan lagi T&T yang sentiasa bermasalah tu....

control beb...

Ni kira semua tengah control ayu la sebab lepas ni semua nak buat nangis besar-besaran..huhuhu...  =...( =...( =...(

warga kew

Inilah geng aku kat KKLW ni..semuanye SEMPOI...

c mood

BAPAK OH BAPAK....

ni bapak kami semua dekat Kew...Penyeri kumbang yang tak berapa ramai kat Kew ni...hehehe...Walaupun namanya CC Chief tapi sempoy habis.....tak berkira langsung...

Yang paling best skali wife dia suka masak ikan bilis masak cili idup & ikan masak asam pedas..WOW!!! BEST GILER....

Ala rindunya masakan tu...

bos

Ni bos I dekat sana.  PSU aku Cik Syikin & SUB aku En. Man.

crying

Tibalah masa untuk MENANGS BERAMAI-RAMAI... HUUWAAAA.....

SEDIH BEB...NAK TINGGALKAN KAWAN2 YANG SPOTING MACAM DIAORANG NI...

nangis

nangis pun masih sempat nak posing....sedih ni la kawan baik aku dari mula2 masuk...sama2 masuk KKLW tapi sekarang semua dah berubah....

nad

ni adik aku yang paling manje...hehe...tengok tu suke nangis macam aku dulu2....ni aku dh tak de ni sape lak nak pujuk....kene cari pakwe ni...



syafiq

HEHE...sempat gak posing ngan C Syafiq ni...Ni la anak Kak Jamy....Rindu la nak kcau dia lagi...

durani

DURANI OH DURANI....

Ni dah mcam anak angkat aku dah ni...hehe tapi jangan salah sangka yang sebelah tu bukan bapak nye...Ni anak SULTAN...hehe

Jangan terkejut ni anak SULTAN SABAH tau...comeiiii....

akhir

BABAI KKLW....ni last punch card kami...huhu

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...