KBBA

lazada

nuffnang

STYLISH REEBOK SPORTS COLLECTION

Assalammualaikum...

Hai semua... Ada tak antara korang ni peminat barangan Reebok?
Kalau korang salah seorang dari peminat Reebok, pastinya korang suka dengan koleksi terbaru dari Reebok ni. Eyda pun dah mula terbayang-bayang je koleksi terkini Reebok yang menarik tu.


Mata dah tertarik dengan kasut tu.. sebab ternampak pink pink pink purple..

Reebok Malaysia ni adalah salah satu jenama yang amat dikenali bila kita berbicara mengenai sukan.  Jenama ni juga adalah salah satu daripada perintis dalam industri fesyen dan sukan. Selama bertahun-tahun Reebok telah mengeluarkan pelbagai jenis kasut sukan yang terbaik untuk kita semua.Namun kebelakangan ini, Reebok berjaya menjadi pelopor utama meninggalkan pesaing-pesaingnya dengan koleksi terbaru dan produk yang berkualiti tinggi.  Hari ni Reebok datang dengan koleksi terbaik mereka iaitu koleksi kasut untuk lelaki dan wanita.

Sesuatu yang baik tentang Reebok adalah, mereka menggunakan bantuan teknologi moden dalam memproses kasut mereka dan tidak pernah gagal untuk menghasilkan kasut sukan yang berkualiti tinggi dan selesa.  Koleksi Kasut Reebok kali ini cukup bergaya dan sesuai untuk dipakai bersahaja. Apa yang Eyda nak puji adalah keberanian Reebok mengeluarkan design kasut yang sangat menarik selari dengan permintaan semasa. Kempen pemasaran Reebok yang terkini juga mampu meletakkan Reebok berada di barisan hadapan dalam industri sukan dan fesyen tanah air.





Jadi apa lagi yang korang tunggu... korang kena dapatkan koleksi pakaian sukan terkini dari Reebok ni.  Ia mempunyai pelbagai pilihan produk sukan yang berkualiti tak kira lelaki mahupun wanita. Korang boleh pergi ke mana-mana kedai-kedai Reebok atau hanya menggunakan jari korang untuk melayari koleksi mereka secara online... Pada Eyda ini lebih praktikal dan mudah untuk kite yang bekerjaya ni.... Lagipun sekarang memang ramai yang membeli secara online kan.. (termasuklah kite.. hehehe)


Okay kalau korang nak tahu kite pun memang gunakan kasut Reebok tau.... serious tak tipu korang... Ni kasut running beli tahun lepas.. yang ni jenis Sublite Escape 3.0 MT warna rose. Kite suka pakai sebab dalam dia mcm cushion lembut, so xkan rase sakit tumit. Apatah lagi warna kasut ni warna Rose pink pinky gitu kan.. sesuai la dengan si KePink ni...hehehehe



 
Eyda dan pink memang tak dapat dipisahkan.. hehehe... kalau ada je warna seakan pink ni memang confirm grab...  kite memang pakai kasut ni sebab tu kite berani nk bercerita... kite pulak memang mementingkan keselesaan kaki sebab kalau berjalan jauh ni memang nk yang selesa.  InShaaAllah mata ni dh memandang koleksi terbaru dari Reebok sebab ada warna Pink-Pinky gitu kan...

Jadi korang semua jangan ketinggalan ye... jom klik klik klik












CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

19 comments:

  1. oh lama tak dengar jenama ni , hehehe.. lisa kaki kecik jenis susah dapat. hahah size kaki budak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sekarang ni Reebok dh kembali.. hehee

      Delete
  2. Lama dah reebook ni berada di pasaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. Antara jenama yg terkenal masa kecik2 dulu2

      Delete
  3. reebok brand legend ...ada gak dulu pakai kasut reebok

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye mmg lagend kan Rebook ni.. kalini dia dtg dgn koleksi terkini

      Delete
  4. cantik kasut dia..jarang beli brang dari reebok ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. so lpas ni boleh la try Reebok pulak kan Nad

      Delete
  5. Old School New Body Review The beginnings of bodybuilding in Europe in the late 19th century are associated with the invention of photographic apparatus, which is then transferred to a world audience the shocking images of muscular men. The first famous bodybuilder Eugene Sandow (born Friedrich Müller 1867), began his career under the patronage of Oscarda Attila (Louis Durlacher born 1844), then a professional strongman. Oscard Attila wanted to convert Sandow sports figure in the body of a bodybuilder.

    ReplyDelete
  6. Red smoothie detox Review Weight lifting is a form of exercise that is geared towards developing the different muscle groups. A lot of people go to the gym to tone the areas they want to develop. Developing your muscles can't be done easily, though. You will have to spend months trying to get them to shape up. However, some people rush into their muscle building program and this makes it unsafe. In doing these exercises, here are some tips which you would have to follow to have a safe weight lifting session.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Ha ah.. Eyda pulak suke pink pink tu..hehehe

      Delete
  8. reebok.. orang lama mesti tau brand ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol tu k.ita.. org lama mmg suke brand ni kan... skrg dia dh bg seri dkt design baru dia utk muda mudi pulak

      Delete
  9. Manifestation Miracle Review Arm muscles are a part of the mans body that women go crazy over, so it's no surprise that guys are constantly trying to improve arm muscle and build up the 'guns'. To improve arm muscle, it firstly takes the same kind of dedication and ability to follow instructions that any kind of muscle building does. Unfortunately, as with anything in life, there is no miracle solution or 'secret formula' that builds your biceps for you. However the process can be made a hell of a lot easier with these 3 tips.

    ReplyDelete
  10. google sniper 3.0 Build Your Muscle by Burning Your Fat:Review Selecting a weight loss plan might be a difficult task, due to the diverse strategies on the market today. However, you must review Tom Venuto's program," Burn the Fat, Feed the Muscle" to see if it has an agenda that is suited for you.

    ReplyDelete
  11. Cantiknya kasut pink.yang penting selesa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol tu... stakat ni pakai mmg selesa

      Delete
  12. memang cantik kasut Reebok pink tue..pandai pilih

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...