KBBA

lazada

nuffnang

KESINAMBUNGAN JUBAH PLAIN YUMNA

Assalammualaikum...

Hai semua, ingat lagi tak cerita pasal JUBAH PLAIN SIMPLE DAN MURAH yang kite pernah update sebelum ni? So minggu lepas sudah pun berlangsung majlis tu.

Jubah ni memang best sangat... biasalah kenduri mesti panas terik layan tetamu di tengah panaskan, tapi Alhamdulillah jubah ni sangat selesa bila dipakai. Cuma disebabkan plain, kite kene la pakai inner dekat dalam supaya tidak nmpak kesan peluh. Dah nama pun jubah plain kan.. Kain dia sejuk macam kain baju melayu untuk lelaki. sebab tu selesa.

So tengoklah gambar ni...kite memang suke sangat Jubah Yumna dari HR Muslimah ni.


Baju ni kite ambil saiz XL so dia agak besar sikit dr saiz selalu kite pakai. Kalau lepas ni nak beli rasenye kite boleh ambil saiz L je.. hehehe...Labuh pun memang sesuai je dengan kite.

 
 Auummmmm Cakkkk.. hehehehe... dok tengah panas sambil ambil gamba pun ok je... selalunya kitelah ratu lilin tak leh kene panas... opppssss.. terpecah rahsia sendiri pulak... kikikiki...


Ni adalah sebahagian yang sempat ambil gamba lepas kenduri.. yang lain banyak dalam cameraman punya camera... Apa yang penting majlis pun berjalan lancar.... Tahniah buat kakak Iparku tersayang... hehehe... So kalau pada sesiapa yang nk try jubah ni memanglah disyorkan sangat untuk korang cuba....

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

2 comments:

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...