lazada

nuffnang

JUBAH PLAIN SIMPLE DAN MURAH

Assalammualaikum
Hai semua
Selamat pagi...
Baru2 ni family in law semua sibuk mencari jubah yg simple2 dan murah.
Sebab kakak ipar nk nikah In Shaa Allah 29 April nnt.
So kakak ipar kite pun suggest la beberapa jubah online ni...
Tapi yg plain simple dan yg penting harga pun murah adalah yg kat bawah ni


Kalau korang berkenan boleh la tgk...
Kali ni kite nk tunjuk jenis2 jubah yg diaorang ada
Disebabkan KePink mmg suke la sgt ngan PINK
jadi kite tunjuk contoh smua yg color pink la ye...
 Ni Jubah Yumna

Kite tunjuk yg ni dulu sebab family kite semua ambil jenis ni...
Tapi warna je lain.. warna WINE mcm dkt bawah ni

Cantik gak kan color tu...
kite ikut kata sepakat semua warga grup tu
sbb nk warna pink tak de cukup saiz yg kami nak.


 Ni Pulak Jenis Abaya Maliza

 Ni Jubah Basic Aira
Hot Pink ni mmg menarik.. tp tak de saiz

 Yang ni pulak namanye Anna

 Sekarang ni Jubah Arrena pulak namanye

 Sweet Pink ni tersangatlahhh suwiiittt colornye...
Diaorg label kan sebagai Jubah Plain Kod B
 Ni pulak Kod KP

 Yang ni Kod D atau Jubah Nuri

 Ini Jubah Nisa 

 Kalau tak tak nk tgk saiz ape yg sesuai...
korang boleh tgk ukuran ni.
Baju tu dh sampai tp masih ada pd kakak ipar kite
nanti kalau dh dapat dekat tangan kite update lak gamba real

so kalau yg rase2 nk buat bridesmaid comel2 muslimah color same tu
boleh la korang terjah sini


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

2 comments:

  1. Jubah plain ..sesuai sangat kalau nak buat briesmaid ni .. kadang CCL pun beli juga jubah plain ..balik tambahkan sikit manik batu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jimatkan jugak kalau buat sendiri manik2 tu kan

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...