lazada

KBBA

nuffnang

2016 SEGMEN BLOGLIST AZHAFIZAH.COM MAR & APR 2016

Assalammualaikum

Hai...
Nk ilangkan rase emosi yg tak menentu ni...
Kite nk join la Segmen yg simple2...
Kite pn dh lama sgt tak join...

Jom Join


Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.


Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016




Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.





TAMAT : 28 FEBRUARY 2016




Langkah Penyertaan Segmen


1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016


2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry


3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016




Terima kasih atas sokongan semua ^__^


3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal 

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

KUATKAN HATI KU

 
Assalammualikum
 
Hai semua...
Semalam mcm emosi sikit.. 
Yelah.. sane sini dgr berita gembira
Tapi kite masih belum merasainya...
Sebenarnya kite gembira dgr sahabat-sahabat bergembira...
Namun hati ini...hmmmm...
Percaturan Allah lebih baik untuk hambaNya
Pagi ni melawat ke blog Perdu Cinta...
Terubat sikit diri ni dgn kata-2 Motivasi dari Perdu Cinta...

Apa yang kita idamkan belum tentu kita perolehi apa yang pasti kita akan miliki apa yang Allah kehendaki terhadap kita.-Perdu Cinta-

Kadang-kadang kite rase kite dh cukup kuat,
Kadang-kadang kite rase letih,
Hati kata malas nak layan,
tapi jiwa meronta kata kesakitan,
Otak pulak ligat mencari jalan,
Namun Hati & Akal kata
Ingatlah Allah...

Allah lebih memahami apa kehendak hambaNya...
Semoga satu hari nnt kite pun dapat merasai apa yg orang lain rasa...

Bak kata Perdu Cinta...
Apa yg kita idamkan belum tentu kita perolehi...
MOGA ALLAH KUATKAN HATIKU


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

HAPPY BIRTHDAY MISS K

Assalammualaikum...
Hai semua...

Hari ni nk update pasal birthday si Adik Manis ni....

17 tahun jumpe balik.. kebetulan nk dekat birthday dia.. 
So hadiah dh bagi in advanced... so hari ni tinggal wish je la ye...

Happy Birtday to my dear sweety Adik Khaizatul Akhmar...
Semoga sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, dipercepatkan jodoh dan diberi kesihatan yang baik.

Nanti balik Ipoh akk bw g celebrate kite makan kek pulak ye..



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

LAMA TAK UPDATE

Assalammualaikum...

Hai semua..
Agak lama dh tak mengupdate blog ni...
Skrg ni sibuk sikit dgn kerja2 sambilan di rumah...
Maklumlah #2kerja kan...

sekarang ni kite dok buat chocolate bouquet & fridge magnet..
kalau nk tgk boleh tgk dkt fb Haida Eyda.. ehehe...









oklah.. 
harap nye lpas ni boleh la update lagi blog ni...


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...