KBBA

lazada

>

nuffnang

Teater Mok Cun Gelak Sampai Lebam

Assalammualaikum

Hai semua.

Ini kisah weekend yg lepas

For the 1st time kite pegi IB tgk teater
Tu pun thanks pada adik2 yang sudi nk bawak hakak sorang ni...

For the 1st time jugak kite sepakat ngan asben untuk ada masa sendiri dengan kawan2. Sebelum ni xpernah tau. Kami decide kite pegi tgk teater then asben lak nk g Genting dgn kwn2 dia. Alhamdulillah semua jln dgn baik atas izin encik asben.

Teruja sangat nak pegi

Teater Mok Cun pulak tu..hehehe

Eksitedddddd



Tukang bawak kakak yg sorang ni...

Budak berdua ni la yg ajak sangat2 tgk teater ni.
Tak sia2 la g sane... si mustard tu Mai yg tengah tu Akhmar. diaorg mmg best... diaorg ni junior time skolah dulu...

Mmg best sgt kua ngan 2 org kaki teater ni...
Tapi teater diaorg lg terbahak2 nangis kua air mata dibuatnya...
Sporting abis budak berdua ni...

Time nk balik org dh lengang jumpe pulak boifren lama ni..hehehe...
Riezman Khuzaimi encik asben jgn maraaa arrr...

Sebelum balik mcm biase la... kalo kite xbuat perangai xsah la kan... xdapat bergamba sebelah Mok Cun kiter tiru gaya Mok Cun pun jadilahkan...
Sama tak sama tak?
Kikikiki...

So lain kali kalau ada rezeki mmg nk g lagi...
Nnt kite review pasal teater tu pulak ye...



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

6 comments:

  1. bestnya dapat p tengok mak cun teater

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...ade yg sudi mengajak...mmg best

      Delete
  2. Replies
    1. Ha ah sis... puas hati dpt tgk teater ni...

      Delete
  3. Kita mampu kat tv je itupun iklan 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kite pn mampu tgk iklan dkt TV je kalau xde yg sudi ajak..hehehe..

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...