lazada

KBBA

nuffnang

MOK CUN DILWALE II

Assalammualaikum

Hai semua
ok hari ni kite tunjuk part2 yang boleh diambil time teater tu...
Siyes mmg best utk org yg 1st time masuk IB ni
Dlm ni kan tak leh nk men fon amik gambar smua..
so time menari & lagu2 ni je yg boleh..
ni jelah kesempatan n bukti kite dpt g IB
hahahaha...


 Cantik sangat Fathia time ni...
suke tgk dress dia..

 Ni part menari ala-ala Rahul & Anjalie... hehehe
Seronok tau tgk diaorg menari live ni...
rase macam nk menari sekali.
Masa tgk ni jugak teringak dkt kawan kite time skolah dulu.
Nama dia Norsafini Bt Jaafar, kalau menari lagu ni mmg full steps dia hafal.
Alhamdulillah sahabat kite tu pun dh berjaya.
skrg ni dia salah seorang tenaga pengajar di Aswara.

Ha... ni adik beradik lain mak ... hehehe
Abam mmg best...

Mok Cun Dilwale ni lebih berkisar pada mcm ne Mok Cun 
nk tambahkan perniagaan rempah dia.
mencari kilang nk buat rempah...

untuk hari ni.. itu je kite bg gambar.. hehehe...
nanti kite cerita lagi ye.




CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

2 comments:

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...