lazada

nuffnang

LEBAM BAWAH MATA PULIHKAN SEGERA AMEENA SKINCARE

Assalammualaikum
Hai semua
Kali ni kita kongsikan pulak masalah pada lelaki yang suke tido lewat...
Ini encik asben kite sendiri tau...
Mmg ade masalah lebam yg teruk
Jadi lain org lain la kesan kan
Asben kite ni mmg slalu tido lambat sbb dulu dia keje shift. So terbawa-bawa la tido lewat tu dia pun main la game, tgk tv smpai lewat malam...
Tgk lah ni... hp ditangan je...
Belom lagi PSP & PS dia

Haaaa... tu la rupe mata dia..pakai spek pun leh nmpak lebam tu

Soooo
Inilah ubat lebam mata
Masalah mata lebam
Lebam bawah mata 
Mula berkurang

Walaupun kesan pada asben ni slow sikit berbanding testimoni Eyda sendiri...
Tapi hasilnya tetap puas hati


Apa yg kite nk tekankan dekat sini
Jangan cepat putus asa
Baru guna sebotol xnampak kesan dh xnak teruskan
Masuk botol ke 3 inilah hasilnya...

Bukan senang nk betolkan balik sel2 kulit yg dh lesu ni.  Dengan ENERGY CRYSTAL SKIN ACTIVATOR ni, ia mampu mengembalikan sinar di mata anda...

LEBAM MATA
LEBAM BAWAH MATA
MASALAH LINGKARAN GELAP BAWAH MATA

kini tiada lagi masalah...


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

18 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe... in Shaa Allah dpt membantu pulihkan mata kita

      Delete
  2. kite pun tengah cuba..best..tegang

    ReplyDelete
  3. 3 botol? Itu lah prob nya sbb ramai x sabar nk tgk kesan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye sebab...mata asben mmg teruk sgt... xsemua org leh dpt kesan seawal yg dijanjikan...kite xsmpai sebotol pn ok..tp lelaki no lain sikit...

      Delete
  4. Replies
    1. Boleh abam kie... contact eyda utk special diskaun

      Delete
  5. Abah saya pun suka tidor lewat, geng ngan saya tgk korea, tapi saya ni penganggur, abah tu kerja, last2 kami berdua mata lebam, hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...xpe...eyda dulu pun lama tanam anggur xberbuah.... kalau nk cuba nnt eyda bg special diskaun

      Delete
  6. hehe kalau tak cukup tidur memang jd mata panda ler.. tp kalau terlebih tidur jd eye bag.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. alaaaa.. puk puk.. mcm ne leh terlepas pandang ni... huhuhu...

      Delete
  8. terbaik ameena..saya dah cuba :)

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...