lazada

KBBA

nuffnang

AMEENA UBAT MATA LEBAM, LEBAM BAWAH MATA, LEBAM MATA

Assalammualaikum
Hai semua
Sekarang kite mmg slaalu tido lambat sbb siapkan magnet yg org tempah... so masalah ni mmg sinonim sgt la kan...
Lebam kanan lebam kiri...
Urghhhh lebam lebam lebam mata
Masalah lebam bawah mata atau mata panda atau eye bag ni mmg la sangat bermasalah...
Dh la kalo make up kene tebal kat bawah mata tu kan.. ishk3... susah kan... dah make up cantik2 tapi ade pulak yg Lebam kiri kanan...
Kalau lebam kene tumbuk tu kejap je boleh hilang... tapi kalau masalah lebam mata, lebam bawah mata, lingkaran hitam bawah mata, lingkaran gelap ni mmg la susah...
Tapi sekarang tak susah dah dengan adanya

Produk Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator

Esk kita tunggu iklan ni di Radio Era ok...

Nnt Kite bgtau pasal pengalaman asben kite pulak...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

3 comments:

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...