lazada

KBBA

nuffnang

2016 SEGMEN BLOGLIST AZHAFIZAH.COM MAR & APR 2016

Assalammualaikum

Hai...
Nk ilangkan rase emosi yg tak menentu ni...
Kite nk join la Segmen yg simple2...
Kite pn dh lama sgt tak join...

Jom Join


Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.


Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016




Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.





TAMAT : 28 FEBRUARY 2016




Langkah Penyertaan Segmen


1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016


2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry


3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016




Terima kasih atas sokongan semua ^__^


3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal 

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

7 comments:

  1. Blogwalking dari segmen sama :D

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking dari segmen yang sama. Happy blogging yer!

    http://www.arepnakbebel.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg sama...gud luck

    http://byshaz.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete
  4. Hi Ucing Blogwalking dari segmen yang sama,Sertai Segmen Teka Benda Uk2 untuk pencarian bloglist uk 2016.

    ReplyDelete
  5. Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah. Habis dah saya pusing dlm blog awak.

    http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...