KBBA

lazada

>

nuffnang

BERSUKAN KEMBALI

Assalammualaikum...

Kite ni dh lama xbersukan...
Badan pun asyik xsihat je.
So kali ni mmg nekadkan diri utk aktif semula...

Ini semua gara2 lepas open house aritu.
Ari tu kene kaki kejang aka muscle pain sbb berdiri lama..
Then doktor kata  salah 1 punca sbb over weight...huhuhu
Sedihhh....

So asben kata u should do something...
Maka dengan itu wujudlah kasut badminton n raket ni semula...

Selalunya asben je yg guna raket ni..
hehehe
Agak2 nnt boleh kecik sikit tak dr yg ini?
Usaha tangga kejayaan..
Hahahaha...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

OPEN HOUSE

Assalammualaikum
Ha baru2 ni kite buat makan2 sikit...
Maklumlah semperna last day syawal..
15 Ogos ari tu genap 30 syawal....
kebetulan cuti hujung minggu...
Buat makan sikit2 je..
Menu kali ni Mi kuah aka Mi Jawa aka Mi Rebus resepi arwah mak kite...
Dulu mi rebus ni menu wajib kalau raya.
Tapi sejak arwah tak de..
mmg lama xbuat dh...
Jemput jiran2, adik bradik, member ofis n member skolah je..
Tp sedih sbb gambar menu xde...
gamba pun xbanyak..hehehe...
Ini je yg ade..

Ni la satu2nya menu yg ade gambar..huhuhu
candy kelapa
Ni member sekolah yg gile2..
tapi xsemua ade.
Ini pulak member opis..
ha agak2 kenal tak yg bj merah tu?
Mesti ramai kenalkan... itulah
IKA PUK PUK
untungkan ade blogger 1 opis ni
Ni anak buah senget2 mcm aunty aka Acu dia jugak
Ni pun member skolah.. Anis n family..
Anak buah senget lagi..hehehe
Huhh..inilah satu2nya gambar asben time tu...
botak pulak kali ni...
Ni saje je gatai2 buat candy buffet...


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

MR STEAK HOUSE IPOH

Assalammualaikum semua
Rasenya lama dh kite x post pasal makan2 ni...
Mulanya hari tu nk g ke kedai makan KondaKondi..tapi tutup pulak...
Jadi kite try 1 tempat ni namanye
MR STEAK HOUSE
beroperasi di:
Komplek Mutiara Pernama Ipoh, Jalan Hospital, 30450 Ipoh Perak
Makanan dia rasenya mmg berbaloi kenyang la dgn harga yg ditawarkan.
Rugi kalau korang xcuba...
Hasben pun suke je dot mkn dkt sini.
Tgk la tempat basuh tangan pun cantik
Ni menu yg kite pesan..
Mix Lamb Chop
Ada 2 keping lamb + half chicken chop

Asben pulak mkn Blackpaper steak
Pun ada 2 keping daging
Tengok tu... penuh pinggan tau... prrghhh...
Memang tersangat kenyang mlm tu...
Pada korang yg suka mkn western mmg di syorkan..
inilah lokasi utk korang pegi



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

KARNIVAL USAHAWAN ORANG ASLI 1

Assalammualaikum...

Hai lama x update blog si senget ni...
Walaupun dok simpan lama dlm draf tp ari ni nk publish jugak...

Korang pernah dgr KUOA tak? KUOA ni adik KUD... mst tau kan... 
Event bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar (KKLW).
Kite 1st time join KUOA ni...
Kebetulan buat pun dkt MYDIN Meru je... jadi senang la nk berulang...
Tgk ni..meriah kan...

ni masa hari persiapan

kite bg tengok 2 gambar ni dulu ye...
nnt sambung lagi...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...