lazada

KBBA

nuffnang

ANNIVERSARY KE 8

Assalammualaikum...

Hai semua.

Saja nak share dh 8 tahun usia perkahwinan kite.

Banyak dugaan dan rintangan hidup berumah tangga ni...
Cobaan, godaan, dugaan dan semua aan aan yg ade lah... semua kene lalui...

Bertambah pulak ujian masih belum masanya untuk Allah tunaikan permintaan hambanya yg kerdil ini.

Anak...

Isu mmg sensetif...tp Allah lebih mengetahui segala yg terbaik buat kami.

Mudah-mudahan bila tiba saat dan ketikanya pasti Allah tunaikan.

Doakan kite ye...
CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

8 comments:

  1. hi perkongsian menarik.. done follow, follow me back :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. happy anniversary walaupon dah lambat benooooo . hahaha

    ReplyDelete
  4. happpy anniverseri...
    insyallah banyakkan solat sunat tahajud baca alquran ..

    jemput join GA saya

    https://www.biskutsemperit.my/2016/02/giveaway-cash-rm30-feb-2016-by-ahbar.html

    Tarikh tutup 17/2/2016 11.59pm

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah...alamak tak sempat nk join dh...sori ye...

      Delete
  5. hee.xpe kak..tu semua ujian.. eh akk ipoh ea.. samalah kt..yui kerja ja ipoh =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah yui.. teman org ipoh je.hehehe...same keje ngan si ika puk puk tu

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...