KBBA

lazada

nuffnang

AMEENA KSK III PART1

Assalammualaikum

Hai semua...

Korang ada tak yang pernah dengar pasal Ameena ni?


Kite nk cite sikit pasal produk skincare terbaru ni...
Kite sebelum ni tak pernah review pasal ape2 produk pun.. 
Tapi kali ni.. mmg teringin sangat nk buat entry pasal produk.

Ceritanya bermula bila kite terjumpa owner Ameena ni.
Sebenarnya kite pun kenal dgn husband owner ni sbb dulu pernah kerja sekali.
So tahu la serba sedikit pasal diaorang ni.

Last week kite pegi ke Ipoh Parade beli barang
Masa nk buat kad Parkson tu ternampak Yana ni.

WOOOWWWWWWW...

Serius memang teruja tengok muka Yana ni, licin sangat.
Lama dah tak jumpa Yana so kali ni bila dapat jumpa face to face ni
memang nampak ketara perubahan muka Yana
kalau korang tak percaya korang tgk la gambar ni sendiri...
Confirm korang pun teruja kan...
Kite berani review sbb kite tau dia mmg gunakan produk dia sendiri
sebelum dia nk pasarkan In Shaa Allah bulan depan.


Rasanya perempuan kalau dapat wajah licin flawless mcm ni confirm semua happy kan
Ok nnt kite review lagi sambungan dia...
Nanti kite ceritakan kenapa kite yakin dengan produk ni...
Ini pengenalan mcm ne kite boleh teruja dengan produk ni.

Jom baca sambungan


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

36 comments:

  1. banyak produk Malaysia kan...teruskan usaha ya..dik..terima kasih datang ke blog Etuza..rajin2 datang nanti jadi bloglistkan ..hehe apa salahnya kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. banyak dah skrg.. tp yg ini mmg telah dibuktikan oleh pengasas dia sendiri...

      Delete
  2. cantiknya kulit bila kembali sihat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan.. bila kulit dh sihat.. muke pun nampak ceria je

      Delete
  3. Bestnya kulit dah jadi cantik flawless gitu. Ownernya nak launch bulan depan ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kalau nk try boleh je pm dkt fb atau wechat haida... boleh continue tgk dkt Part II nnt ye...

      Delete
  4. Replies
    1. dengan izin Allah In Shaa Allah..Haida pun sedang mencuba.. tp baru je start..

      Delete
  5. cantiknya kulit, nampak perubahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. lpas tgk muka dia real la haida try jugak produk ni... hehehe.. baru sehari cuba biomist dia... nnt tgk dkt part II ye

      Delete
  6. berbezaan dulu dan selepas yg amat ketara... Satu peoduk yg berkesan untuk digunakan untuk yg mempunyai masalah kulit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya dengan izin Allah.. kita yakin pada Allah dgn bantuan produk ni.. mmg cantik dh kulit dia sekarang.

      Delete
  7. wahh pipi licin flawless gituuu., huhu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn.. hehehe.. nnt boleh tgk Part II pulak.. mengenai produk dia..

      Delete
  8. wahh..memang nampak perubahan nya.. dah makin cantik kulit..:)

    ReplyDelete
  9. Satu usaha yang bukan sedikit dari dia.. ;)

    ReplyDelete
  10. Seriously ? Memang sangat ketara akak ... Alhamdulillah .. sure akak ni bahagiaaa sangat :) hihihi

    ReplyDelete
  11. Memg ketara sgt peeubahnnya..jom sama2 kita support produk Mlysia

    ReplyDelete
  12. wah..patut la glowing je muka..hihi..btw, done follow #568 :)

    ReplyDelete
  13. berapa lama untuk dapat kesan kulit macam ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikut pd individu....pengasas ni dia dh guna dr mule2 produk ni terhasil... mcm haida br pakai steps 1 dan 2 kulit terasa lembab dan kurang berminyak..

      Delete
  14. mmg beza sangat mukanya... sesuai la tu dengan mukanya kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah.. sesuai dgn muka... eyda cuba pun stakat ni Alhamdulillah sesuai... xde efek...tp belum habis fasa.

      Delete
  15. Hi, saja blogwalking and follow you back sebab awak pernah masuk GA saya before ni. Thanks ya!
    Btw feel free to singgah and baca new blog entry sy http://minjee08.blogspot.my/2015/11/gaji-dah-masuk-jom-shopping-dorothy.html

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...