lazada

nuffnang

Aidil Adha GiveAway by Dyana Hassan

Assalammualaikum.

Hai semua...

Ok kite pun dh lama tak join GA ni...
Memandangkan Si PukPuk dah tag kite, so kali ni kite join ye...



Kite done follow Blog Dyana Hassan
done follow ig @dyana_fd
done follow ig @closetcloud.fd

3 sebab kenapa KePink Si Blogger Senget ni suke folo blog
Dyana Hassan

1st - sebab banyak gambar... kite mmg suke tgk gambar2 ni... nk pulak blog ni dia dok g travel sane sini... mmg suke giler la kite dok tgk... eh tak la sampai giler... hehehehe...

2nd - sebab blog ni byk juga review pasal produk.. so senang la nk tgk mane2 produk yang berkesan kan...

3rd - sebab food review... wahhhh.. yang ini mmg kite paling suke.. bab makan...
sbb tu la chubby2 mcm gini.. makan je kan... 

4th - sebab banyak cerita pasal Korea... hehehe.. anak buah kite mmg suke sangat bab2 Korea ni...

Tag tag


OK Bai... 









CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

10 comments:

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...