lazada

KBBA

nuffnang

PHOTO BOOTH MACHINE

Assalammmualaikum
Selamat hari minggu semua..
Malam tadi bawa anak2 kesayangan g jalan2 dkt Setia Alam CityMall
Bawa g main2 dkt dalam tu..tetiba tgk ade photo booth ni.
Zaman sekolah dulu2 mmg slalu pegi amik gamba ni...
Tapi itu zaman 90'an la...
Mase tu sekali ambil gamba dlm RM4 - RM5 je..
Tp sekarang RM10 - RM20
Malam tadi 13 token bersamaan RM13
Untuk kenangan sekali sekala boleh la..
Huhuhu..sebab mahal kan.
Inilah rupe machine tu
Dkt dalam ni boleh la pilih2 style ape yg kite nak...
Ini hasilnya.Ada 2 keping saiz mcm ni
Yang bawah ni hasil amik gambar dr gambar tu...eh mcm pelik ke ayat kite tu kan...
hehehe.. 
ini semua sebab nak kan soft copy






Semua muke jadi fake sangat kan.
Tapi seronok sangat hehehehe...
Muka semua ceria..

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

2 comments:

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...