lazada

nuffnang

PERCUTIAN BAJET

Assalammmualaikum
Hai semua.
Semoga semua sihat.
Ok kali ni kite nk cite pasal percutian bajet kite ngan asben n adik sepupu.
Maklumlah kami xde anak lagi so xnak rase boring kami ajak la adik sepupu ni..
Terasa percutian bajet sgt sebab xbyk kua duit hehehe...
Sebenarnye kami xrancang pun.
Tetiba je Jumaat mlm tu asben kata nk g jalan2.
Inilah ceritera sabtu lepas...
1st time nk lalu Jambatan ke 2 ni

Ke bukit bendera kita ye...

Macam 'peghrak' je... sbb dh lama tak naik sini...
20 tahun dulu kot..



Penyambut tetamu kami...hehehhe


Buah markisa sedang berbuah...rase mcm nk petik je...
Awat Yang muke mcm ty..hehehe
Deme dok syok teropong Penang.. kite dok selpie...hehehe


Dh puas teropong... moh kite ke lain pulak...
Jalan2 kat Batu Feringgi sat.
Aummm...chakkk...
hehehehe
Syok tgk diaorg ni... kite ni gayat...xbrani nak naik...
Ha last...posing kat Padang Kota pulak...
Pergi guna Jambatan balik naik feri ye...
1st time katenye merasa g Penang...
Harap happy la ye kupu2 ku...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

4 comments:

  1. Replies
    1. macam tak percaya je PukPuk tak pernah g Penang...

      Delete
  2. best juga naik bukit bendera tu, tapi penat gak menapak kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok la sis sbb dh lama tak naik.. penat tak terasa sbb happy.. tp time ni diaorg tgh renovate...so mcm terhad sikit nk jalan

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...