lazada

nuffnang

7 TAHUN DAH?

Assalammmualaikum
Selamat malam semua..
Eh ape yg 7 tahun dh ni???

Hehehe....

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi
sebab
Hari ni 23 November 2014
Sedar tak sedar kite dh 7 tahun hidup bersama dgn en suami...
Syukur Ya Allah kerana jodoh kami masih kekal...
Sebagai suami isteri kami tak lepas dari dugaan hidup rumah tangga...
Namun atas kesabaran, kami berjaya lalui liku2 kehidupan ini...
Walaupun adakalanya tertekan kerana org luar yg tak memahami...
Kami cuba tenangkan antara 1 sama lain...
Mungkin belum tiba waktu yg tepat untuk kami menimang cahaya mata.


Itulah suami kite...
Moga kite terus sabar dan kuat hadapi bahtera rumah tangga ni ye.


Ok... ape kena pulak tetiba kua si Hello Kitty ni...
Hehehehe...

Al kisahnye...
Tadi mase on the way nk balik Ipoh, seperti biase asben akan berhenti dkt RnR Tapah sebab dia nk beli Dunkin Donut...
Lepas beli, tetiba dia cakap
Awak terus la pergi dekat kereta ye..sy nk beli strepsil kejap sakit tekak...

Ok... kite pun terus g dkt kereta tunggu dgn si kembar n kupu2 kite dlm kreta.

Tetiba...
Tuk tuk tuk...
En asben ketuk tingkap sambil hulurkan si kitty ni...
Alahaiiii...patut la kata sakit perut la ape la bile kite kol tanye nape lama sgt beli strepsil...

Rupenye dia g cari benda ni...
Dia tau wife dia ni mmg gile Hello Kitty ni...

Comelkan...

Harap2 korang doakan kite lpas ni dpt little junior ye...
Manalah tu dalam ramai2 yg sentiase mendoakan kite ni ade yg dimakbulkan...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

7 comments:

  1. in syaa Allah Mrs Kepink..semuanya pasti berbaloi untuk ditunggu =)

    sisenget #556

    ReplyDelete
  2. alhamdhulillah..
    insyaallah ada rezeki tu nanti..bersabar sajalah.. :)

    ReplyDelete
  3. Happy Anniversary... semoga jodoh dikekalkan selama2nya dan rezeki dimurahkan utk menimang cahaya mata

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...