lazada

KBBA

nuffnang

BIRTHDAY CELEBRATION #2

ASSALAMMUALAIKUM
Hai semua...
Celebrate bday lagi
Hehehe...
Dah senior2 ni boleh lak sambut byk kali ye
Hehehehe...
Weekend lepas family asben smua balik...
Tak sangka lak diaorg celebrate lagi...
Kebetulan 27 tu birthday Alif anak buah asben yg ke 13...kite lak yg terbalik dr 13 tu.hahahaha...

Inilah Birthday Boy Alif


Ni mase mula2 nk makan...
lepas makan tetiba lampu terpadam
Then
Happy birthday to you...
lalalalalala....
Cake pun sampai depan mata...


Rase happy sangat sebab dapat celebrate dgn family besar
Dr PD balik
Dr KL pun balik
Dr Langkawi pun balik
Yg paling dkt dr Kuala Kangsar

Siap ade surprised
Warga Nandos anta kek sambil nyanyi
Terharu + Happy


Muka ada sinyummmm
Happy..

Terima kasih semua
Love u all


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

BAYI DIGIGIT BIAWAK

ASSALAMMUALAIKUM

Hari ni terkejut bila baca dr blog2 rakan lain pasal seorang bayi ni...

YaAllah...kesiannya tgk..
Dulu Beruk gigit bayi..
Skrg biawak pulak.

Tak sampai hati nk tgk secara zoom gamba ni...


Macam mane lah sakit yg baby ni rase...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

BIRTHDAY CELEBRATION SWEET SEPTEMBER

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...
Dah lama tak mengupdate blog ni...

Kali ni saje je kite nk cite pasal sweet september...
Alalalala...sweet le sgt kan...

Birthday ni utk anak buah sebenarnye..kami ni tumpang2 je...
Si kecik tu nama dia Umairah
Yg besar sikit tu Dilah
Yg paling besar tu...hehehe.sape lagi kite la...

3, 23 & 30 September
Dh rupe kanak2 dh rasenye...
Siap dpt hadiah lagi...

Tempah kek frozen utk Umairah
Yg kek lain tu sepupu tempahkan.

Bila sambut birthday kakak.. si adik2 pun sama la nk jugak..
 

jadilah buat makan2 untuk keluarga... ehehehe...
bertambah lagi umur...
 

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...