KBBA

lazada

nuffnang

Familyday KZ (Part 1)

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Kite masih dalam mood cuti ni.. hehehhe...
Coklat smua pn kite tinggal sbb nk bercuti sepuas2nye...

24.05.2013

Kite gerak dr Ipoh lebih kurang kul 10.30pagi...
Then smpai kat Manjung stop kejap bli barang2 untuk BBQ malam nye...
Memandangkan ari Jumaat kami singgah untuk solat Jumaat kat 
Masjid sekitar Sitiawan...


Sempat lg bergamba dlm kete...
Dengan anak buah bucuk...
Nurul Liyana
akak Mek Na




ok dah sampai & masing2 dh bergaya dgn baju baru dari 

Jom bergambar family pulak.

Tadaaaaa...
Sangat meriah warna ni...

Sayangnye.. gamba ni tak complete...
sbb tak semua yang ada...
masing2 dh tak sabar nk terjun laut...
So mane yang ador je la.. 

To be Continued

Klik SINI



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

LPCW disokong oleh Hazwan Hairy

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Mst ramai yg kenal ngan si Hery ni kan...
ye la dia kan dh kua majalah, paper smua... 



Blogger Pilihan
Utusan Malaysia
8/12/12


Majalah Intrend
Julai


Majalah Remaja
Mei

Hmmmm.. dahsyat la kan bile dh kua smua2 ni...

Macam mane la Kepink Si Blogger Senget 
ni tak terharu...

Tgk ni siap ada entry pasal 
page kite
Luvly Pinky Choco Wrapper

Perghhh.. terharu sangat bile
ada org yg bg support mcm ni kan...
padahal kite kenal pun sbb order baju familyday
Tapi 1st sekali kenal blog dia ni
bile Ika si Cik Rongoks tu
tempah bookmark n pocket calender..

Tengok ni baju kite
Cantik tak?


inilah baju familyday kite
kalau korang nk tempah boleh g tgk dekat
ni
harga serendah RM15 dan ke atas...

Jom ramai2 support lg


All the best to you

Nota Tangan :  Nk jumpe dia ni la then tetiba eksiden lak depan opis... 
Takde rezeki nk jumpe...









CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Dapat badge Cik Rongoks

ASSALAMMUALAIKUM

Hai smua...

Sebenarnye dh 3 hari dpt benda ni tp xsempat...

Smalam dh xcident pulak..hehehe..
Tapi rasenye tgk je gamba ni mst tau dr sape kan.. hehehhe

Comel tak???



Ika bagi dkt kite..hehehe...

Tq Ika...

Dia kata bg pd Ulat Gigi yg byk komen hehehe...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Vivi ku Excident

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua....

Hari ni cerita sedih la...

Sepatutnye tgh hari td kite n Ika g jumpe Hery.
Sbb kite tempah baju familyday kat

Tapi...

Malang xberbau kan...
Baru je nk keluar ke jalan besar dr opis tu....
Hmmm....cina ni xmo bg jalan la...
Sedangkan mase tu lampu merah so kete smua brenti...
Then kite siap dh bg signal lagi...
(Kalau nk tau kite slalu kene marah dgn hubby sbb terlalu jaga undang2)
Bile lampu hijau...kite pn jalan la...skali kete ni rupenye tak nampak kite dh bg signal...
Maka dengan bangganye melanggar bumper Vivi ku....

Huuwwaaaaa. ...

Tau la pakai mazda 4x4...

Tetiba...

Terkedu
Terkejut
Terblur
Dan smua ter ter lagilah....

Sampailah Ika kata

"Kak Haida...."

Dengan itu tersedarlah dr kejutan yang ter ter ter td tu...

Mata hanya mampu memandang bumper ku yang dh tercabut kat depan tu....
Dah la lori besar dekat blakang...

Ya Allah cuak nye rase....

Bak kate orang Peghrak....
Ngetor kepale lutut kome oiiii...

Kome tgk je la ye ape jd kat krete kite ni....
Mazda vs Myvi
Maka inilah hasilnye....
Sangat memberangsangkan....





CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Hello Kitty

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Hari ni saje nk share ape yg kite dok kumpul skrg ni...

Hmmm.... tp koleksi ni xcukup lg 6
So bln ni nk dpt kan jugak


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Layan bola kat Stadium Perak

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua..

Kite mlm td g layan Perak vs Negori 9
Kat Stadium Perak
Perghhhh lama gile x tgk live ni
Last kite g time 2000 kot...
Itu pn ikut abg n kak ipar

So malam ni dpt g ngan Mr Hubby
Ape lagi mmg happy giler
Most important Si Seladang menang
2 -1 menang tipis....disaat saat akhir skuad hoben jang hoben bolos sebijik mase tambahan lak tu...

Apepn mmg layan la mlm td...
Hehehehe


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Jalan Jalan Cari Makan @ Pak Hailam Kopitiam

ASSALAMMUALAIKUM

hai semua...
Slamat malam...

Kite baru je balik dr makan malam
@ Pak Hailam Kopitiam
Sebenarnye dh lama xlepak kopitiam ni
Nak lepak kat OTWC terbayang lak kaki katak huhuhu....

So Mr Hubby ajak g kat Silibin (kat Ipoh tau :D )
Kat situ ade kopitiam baru katenye...

Memandangkan kite tgh batuk teruk order la Chicken porridge...
Mr Hubby lak nk mkn spegetti
Then order lak Sotong Kangkung
Teruja tgk mcm sedap sgt...

Hehehehe... sedap tp agak masin lak kuah dia.... huhuhu....

Minum lak tersilap mintak...
Ingat teh O rupenye teh 0 aka kosong
Huuwwaaaaa.....
Teh tanpa gula la pulak...
Apekan daya terimalah seadanye...
Mr Hubby minum Kopi 3 layer n xtra air fizz mint....


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

5.5.2013 Jom Kita Mengundi

ASSALAMMULAIKUM

Hai semua.
Hari ni ade yg cuti ade yg kerja
Tapi kite cuti sbb batuk teruk sangat.

Tapi kite nk bercerita la jugak pasal
PRU 13

Mase 1st time kite ngundi mase thn 2008
Mase tu kite g kul 10 pagi
Thn ni pn kite g lebih kurang tu jugak
Taaapppiiii
Tahun 2008
Kite x payah berbaris pn...
Semak daftar then terus je ngundi
Tahun 2013
Lain sikit fenomenanye
Udah macam hari raya pn ade
Kite masuk then kene berbaris dlm 20 org gak la.

Tahun ni excited lain macam nk ngundi
Hahahha
X tau knape

Ini antara gambar yg kite sempat snap
Korang tgk je la dulu ye...sbb kite pn update guna fon je ni ha


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...