lazada

KBBA

nuffnang

CUP CAKE MINI

Assalammualaikum

Hai semua
Korang dh makan?

Korang pernah tgk tak cup cake & donut mini?
Kite inilah 1st time tgk...
Ya Allah...comel sangat.

Rase dia pun sedap...
Korang tgk mst terliur..hehehe.

Tgk ni puas2 ye...

House of mini ni kat KL & Penang pn ade tau...selain yg dkt Ipoh ni la...
Kalau korang dtg Ipoh leh g cari dkt AEON Station 18.

Teringin nk order nnt...harga pun ok la n berbaloi jg dgn cara presentation ni...



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

7 comments:

  1. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  2. nice header kak..comel..too bad xpndi buat lgi..hope blh jengah2 new blogger
    zaraqisha04.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, ika dah telan semua tu . hahaha

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...