lazada

nuffnang

LPCW disokong oleh Hazwan Hairy

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Mst ramai yg kenal ngan si Hery ni kan...
ye la dia kan dh kua majalah, paper smua... 



Blogger Pilihan
Utusan Malaysia
8/12/12


Majalah Intrend
Julai


Majalah Remaja
Mei

Hmmmm.. dahsyat la kan bile dh kua smua2 ni...

Macam mane la Kepink Si Blogger Senget 
ni tak terharu...

Tgk ni siap ada entry pasal 
page kite
Luvly Pinky Choco Wrapper

Perghhh.. terharu sangat bile
ada org yg bg support mcm ni kan...
padahal kite kenal pun sbb order baju familyday
Tapi 1st sekali kenal blog dia ni
bile Ika si Cik Rongoks tu
tempah bookmark n pocket calender..

Tengok ni baju kite
Cantik tak?


inilah baju familyday kite
kalau korang nk tempah boleh g tgk dekat
ni
harga serendah RM15 dan ke atas...

Jom ramai2 support lg


All the best to you

Nota Tangan :  Nk jumpe dia ni la then tetiba eksiden lak depan opis... 
Takde rezeki nk jumpe...









CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

5 comments:

  1. alamak kak! terkejut jap..hahaha...saya tlg apa yg patut ja kak..then sya suka tgk org buat bisnes itulah saya..haha..btq tq so much entry ni.all the best akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... support each other... tak baik dengki mendeki.. itu yg penting...

      Delete
  2. done follow here

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/05/big-holidays-giveaway.html

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...