lazada

KBBA

nuffnang

SI KEMBAR AINNUR NADYAH & AINNUR NABYLAH

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...
Dua minggu ni agak bz sikit..
tapi bukan la bz dengan kerja,
tapi bz melayan kerenah 
Ainnur Nadyah
&
Ainnur Nabylah

Setelah 2 minggu kami bersama
Minggu lepas budak bucuk ni smua dh balik
balik rumah diaorang la kat Shah Alam tu...
hehehe...

Sedih la gak.. sbb dh manja2 terlebih...
syok bawak g shopping la main game la...
happy sbb tgk diaorg happy...

sepanjang 2 minggu diaorang ada kat Ipoh ni
macam2 kerenah diaorang tunjuk..




Ni 1day jalan2 ngan kite...
dapat baju dr Acu Eyda & Paksu
Happy betol dapat baju ni...


jalan2 kat Ipoh Parade... 
makan pulak kat MB...

Tapi sebelum dh dh g beli 
dapat sorang satu...
cute je bile kat kaki diaorg...


Malam pulak g main kat indoor games ni...
suke abis...smpaikan tak nak balik 

then dapat ini pulak

suke sangat sampai boleh tido kat dalam ni...

dapat teddy bear lagi...

seterusnye.. jalan2 kat Mydin Mall Meru Raya pulak... 
dh la ala-ala Princess je kepala tu..
smua org pakat dok tengok 2 3 kali...

kebetulan ada kedai makan Upin Ipin
so bergambar jap... hehehe.. ini kira macam
Upin Ipin versi Gegurl...


ha ni perkara yang paling diaorg suke sgt buat..
Tengok "litop" aka Laptop
citenye
Oggy & Kongkoroach...
sebutan tu yang penting....
Kongkoroach ok.. ahahaha
Suke buli paksu...

Ni malam sebelum diaorg balik.. sedih je...
mase nk balik malam tu.. cepat2 je kite ajak en Hubby balik..
takut nangis...
tp dalam kete bergenang gak la air mata ni.. 
setelah 2 minggu bersam...
Miss U la my dear









CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

2 comments:

  1. Replies
    1. syg, ini bukan anak sis... tp anak sepupu.. pinjam kejap..hehhee.. sis tak de baby lg.. hehehe...doakan ye...

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...