lazada

KBBA

nuffnang

Demam & Muntah

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...
agak2 ada tak yang tertanya nape la tak de entry langsung ni...
mst ade yg kata bosan kan...

sebenarnye... 
kite tak sihat...
tapi Alhamdulillah hari ni dh lega 
dan dah mule keje dh pun... keje di hari Jumaat...

Al-Kisah penyakit bermula mcm ni...

Jumaat Lepas 22.03.2013
kita dh rase tak sedap badan..dan rase nak muntah2...
petang tu dh muntah so halfday je la...
hari sabtu badan semakin panas.
kite g spital diaorg kata ini demam bukan kes emergency.
then makan hati untuk kali ke dua...
merajuk g ke Klinik Swasta
bg itu ini cek urine & perut... tak de masalah
then Doktor Klasifikasikan sbgai 
Viral Fever 
(erkkk.. sori la kalau salah eja.. kite bukan doktor..ehehehe...)

Tido sorang2 kat rumah sbb encik husband keje...
tapiiii... badan stil panas...
tak turun2 rase macam api.
pukul 3 pagi demam semakin panas then muntah
penat sgt sorang tahan sakit kat rumah..
tapi ape boleh buat
sebab husben keje kite kuatkan jugak semangat...

ini gamba mase nk g klinik yg hospital leh kata tak emergency...
39.5 tu agak2 tinggi ke tak ye untuk hospital???
hmmmm...

Ok nanti kite sambung ke cerita Fasa 2
yang lebih menyakitkan
dan memenatkan...




CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...