lazada

nuffnang

Misi Bawa Si Kembar Balik Kampung

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...
 Hari ni Isnin....
Setelah 9hari bercuti
hari ni terasa sgt la malas nye...

Tapi ape boleh buat kan 
Kerja tetap kerja...

Ok kite saje je nak kongsi cerita pasal 
Misi Bawa Si Kembar Balik Kampung...
Cewaaahhhh
Ini semua POYO...
ahahaha...

Sebenarnye Khamis lepas kite g Shah Alam
Amik anak sepupu
Dia orang ni kembar tau...

Dulu diaorang ni takut2 ngan hubby kite tp sekarang...
Tgk je la ni...



sorang tido atas hubby kite (Paksu)
sorang lagi nk pakai baju pn cari Paksu...

Diaorang ni suke sgt tgk cite Oggy and the cockroaches tu... 
ala cite kucing n lipas yg jahat tu.. hehehe


Tgk sampai boleh tertidor tau tgk si Oggy...
Yang tido tu kalau tak silap Nabilah
Yang still berjaga tu... Nadiah...
kalau tak silap la kan..
sebab diaorang ni kembar seiras.


Kalaumcm ni kite sendiri pun tak tau mane satu
Ainnur Nadiah
&
Ainnur Nabilah

Kebetulan mase kite balik ari Sabtu tu
diaorang ni tengah tido...
then Acu diaorang yg betol
sms bgtau kata
"anak2 bangun cari mane Paksu & Acu"
tp nk buat mcm ne kan sbb Husband keje malam so kene la balik rumah sndiri

Then esk pagi
En Hubby balik dr keje terus kata...
"Hmmm... mcm ne la si Kembar tu kan... Acu dia kan blaja krete..."
itu yang mule skali kua dr mulut En Hubby kite...
teringat kat kembar la tu...

Then dpt sms lagi dr adik sepupu kata
"anak2 bangun tido cari Paksu & Acu lagi"
hahaha...
kelakar pun ada...

Mulenye Hubby kite tidor... tp lepas kite kata dpr sms mcm tu
dia pun ajak kua. Then cari baju untuk diaorang
sbb diaorang ni suke baju ala2 Princess... nak yang labuh je


tgk bukan main suke lagi diaorang kan...
mule2 dpt tu siap ukur kat badan then pusing2 ala2 princess
comellll giler...

Nanti lepas Hubby keje malam 
nk bawa diaorang jalan2 lagi..
hehehehe...

Nanti kite cite lagi ye...
seronok layan diaorang ni...
walaupun tak reti dok diam tp diaorang budak yang baik & bijak...
Kite paling suke bile dia cakap
"terima kasih Acu"
hehehe.. dengan penuh gaya sopan santun...
nnt kite try rekod gelagat diaorang pulak...











CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...