lazada

KBBA

nuffnang

Buah Zuriat @ Hawa Kembar Tiga

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua
semalam kite janji nk tunjuk buah yg special tu kan

so ari ni kite tunaikan janji kite tu...

Sebenarnye mase tu kite nmpak ada buah kembar 3 ni...
Dia kata tak jual sbb susah nk dpt.. 
sblm ni ramai yang nk beli...
tp dia tetap tak nak jual, katanye nk simpan

kite ni jenuh la pujuk dia
siap nk letak harga lagi.. hehehe
punya la nk jugak kan..

Akhirnya...
Ehem ehem kite berjaya pujuk tau...
Ni la rupe buah kembar tiga


kebetulan kat rumah dia tu ada 3 je... so kite amik satu tinggal kat dia 2
ape pun terima kasih sgt kat Anis & Firdaus...
sebab sudi gak jual buah kembar 3 ni...
Niat di hati mmg nk kembar
kononnye nk cover la 6 thn tak dpt anak tu.. 
ihik ihik...
tp smua kuasa dari Allah
jika diizinkan adalah kan...
saje je nk cuba sbb kebetulan keturunan mmg ada yang kembar
mane la tau ada rezeki kite kan.

Harap korang pun doakan la untuk kite ye...
mudah-mudahan tahun ni berjaya dapat status baru...
Aminnn.

Anis & Firdaus ni mmg mcm2 ada dijualnye...
ada bedak arab, bedak syria
juz delima asli
cuka epal
juz kurma...
pendek kata smua barangan dr keluaran negara timur tengah.
kite beli ni jugak tau ari tu...


ini juz delima... dia masam tp sedap tau...
kalau letak gula mcm ribena je...


ha ini paling paling paaallliiiinnnngggg
masaaaammmmm
cuka epal... hehehe...
kalau nk kurus boleh la try.. cara penggunaan 1 sudu kecil cuka ni + 2 sudu juz delima...
ape pun selamat mencuba ye...





CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

4 comments:

  1. akak...boley x tolong buat banner untok blog adek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. kalau akak sudi nk tlong adek kan..tolong balas dkat e-mail tau..

      my email:sitifazliana@yahoo.com

      bru privacy sket..huhuhuhuhu ;)

      Delete
    3. Assalamualaikum...saya ada menjual buah zuriat & debunga kurma dgn pakej harga yg menarik..jika berminat boleh sms/whatsapp/wechat ke 013 - 984 6450 atau layari blog kami herbazuriat.blogspot.com...

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...