lazada

KBBA

nuffnang

Kejar Van Nescafe

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...
Hari ni ada Van Nescafe la dtg kat opis...
Hahahaha.. macam kanak2 sekolah je kan..
Mule2 macam malu je nk g kejar van tu.
Tapi, bila ramai smua ajak kite pun gedik2 la turun.. 
Erkk.. gedik ke???


Mule tu turun biase je la... sbb tak ramai org...
Kite n Bff kite pun amik la sorang 1 cawan...
lepas tu brother yg  jaga tu kata
"eh panggil la kawan2 lain.. bawak turun jag pun tak pe, bawak la 2 3 jag"
ahahhaa...
Kami ni pun bila nmpak je member opis yg lalu kat koridor
kami panggil la sorang2..
tp tak de sorang pun nk pecaya ape yg kami cakap..
agaknye diaorg igt kami main2 kot...
ye la mane ade org nk amik air ni smpai ber jag-jag kan...
Tapi akhirnya ada gak la yg percaya...
Angah opisboy kiteorg pun turun la bawak jag.. hehehe

Tadaaaa....
2 jag terus kami bawak...


Cup2 dia yg comel ni pun diaorg bg jugak...



terasa macam time budak2 sekolah dulu...
bila van milo dtg je smua org beratur...
lepas tu ada yang sanggup beratur 2 kali kan...
heeheehee...
tapi ape yg special nye air dari van ni ye...
hmmm.. smpai sekarang masih tertanya...
sbb bila bancuh tak sama pun mcm diaorg buat.
tapi kali ini entry tak de Cik Rongoks sbb dia g sukan kat Kuantan...
Main Netball...
 Untuk Cik Rongoks, Kak Haida tinggalkan cup ni untuk kenangan.. 
Hahahhaa.. kejam je kan...






CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

6 comments:

  1. Teringat masa sekolah....
    Ada ek van nescafe datang....

    Hahahhahah....
    Kesian Ika dapat cup je.... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah kan.slalu nescafe & milo yg datang... nk bt mcm ne kalau simpan pun basi sbb ika balik 4 hb..

      Delete
  2. eh ingatkan time sekolah je dpt minuman free. hihi.. kenduri nescafe la ye harini. ;)

    ReplyDelete
  3. tu la kami pun tak sangka dia nk jugak dtg opis...hehehhe

    ReplyDelete
  4. apa kaitan akak dgn cik rongoks? minum bertaur 2 x penah gak buat lori milo tu huhu :D

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...