lazada

nuffnang

Ex Big Boss Datang Serang

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...
Ha tgk tajuk mcm pelik je kene serang...

Hari ni sebenarnye ada Audit Dalam Kementerian kite dtg...
So pagi ni agak sibuk la sedia ape yg patut..
Tapiiiiii
Entah dari mane datangnye... 

Tetiba je...

"Haaa.. Haida mane...."
Dalam hati eh pasal pe ni ramai sgt org kat depan pintu opis ni...
Sussssspeeeennnn je....
Bile terkial2 nk pakai kasut elok sikit dh kene tegur..
"Ha tu mst pakai selipar tu... (macam tau2 je...)"
Sambil jalan ke kaunter...lak kene lagi...
"Ha kan betul.... pakai selipar je"
Adehhh... tak berubah lg...
Sbb dulu kat sana pakai hill...
kat sini kasut flat je lpas tu terbuka depan...

Hmmm... dalam hati boss...boss... masih tak berubah...
dah la main terjah je...
dulu pun suke sgt sergah org tak kire masa...
tapi kali ni sergah kite tak kire opis.. ahaaha...

Walau ape pun.. boss ni mmg best...
Dia tegas tp memahami anak buah...
Selalu bantu anak buah bile ade masalah...
Sbb tu respect dia.
Walaupun dulu slalu kene pukul dgn fail dkt bahu...

Ini la ex-Boss kite...
En Norazman.


Ni gamba mase lastday kat KKLW dulu...
Sekarang lg smart dh macam Menteri pun ade...hahahaha....






CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

11 comments:

  1. singgah sini... dear, sori psl sponsor tu...dah tutup..sbb GA tu dah pun lancar.. maybe lain kali yer? :)

    ReplyDelete
  2. hehehe..ex bos..rindu juga kat ex bos Mv

    ReplyDelete
  3. best la ada ex boss mcm tu. blh selesaikan masalah anak buah.tempat nik keje dulu, ada masalah boss yg serah pada kami suh selesaikan.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boss ni mmg prihatin ngan anak2 buah dia... dia tegas & serius bertempat...

      Delete
  4. salam perkenalan..akak dah follow blog ni cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jugak.. hehehe.. tq.. ini pun hasil pertolongan Cik Rongoks...

      Delete
  5. Replies
    1. sbb den terkojuit.. itu yang den xsnap pic tu.. hahaha.. dia dtg pun 1 rombongan dan org smua pelik nape tetiba dia leh tegur nk berseloroh ngan staf bawahan...

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...