lazada

KBBA

nuffnang

Cik Lyeen's Giveaway



ASSALAMMUALAIKUM






Mulenye kite terpikat dgn warna yg ada kat blog ni... 
then kite follow la CIk Lyeen Cupcakes
lpas tu kite nampak lak


ha Banner yg comelll sgt ni...
1st kite suke warna Pink sbb tu nama pun Mrs. KePink kan...
2nd warna Biru tu mmg serasi dgn Pink
3rd sbb Teddy yang commmmeeeeellllll
4th teruja lak dgn hadiah ni


tau tak nape suke ngan hadiah ni???
seeebbbaaabbbb....
ha jawapan dia dh ada kat atas tu 1st & 2nd
kalau dapat syukur Alhamdulillah...
Kalau tak dapat tu maknanya tak de rezeki betol tak...
Lagi pun kite mmg dah lama tak join GA Contest ni...
Apepun kite mmg suke ngan blog

Setelah syarat2 penyertaan dipatuhi dgn jujur sejujur jujurnya dengan itu 
Inilah Mangsa KePink utk GA yg commmelll ni


So Doakan Mrs. KePink ni berjaya dapatkan hadiah tu.. hehehehe
Poyo je kan...uhuk uhuk...


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

26 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Salam cupcakes..:)

    Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

    Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

    Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

    ReplyDelete
  2. kite dari kumpulan 17 [cupcake aiskrim]
    dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog eyna jgak :) http://eynavsnanie.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :D
    jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazurah.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/iezah-last-giveaway-2012.html

    jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  6. good luck yer.. btw, sy follow sini ya..tertarik dgn nama tuan blog kePINK.. hihi.. sy pun suka PINK.. jemput ye ke blog sy.. tq.. :)

    ReplyDelete
  7. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Hai! Visit dari segmen yang sama!
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  10. jaa datang dari segmen yg sama...gud luck and happy blogging ya!

    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama dalam kumpulan 1 , chocolate cupcake ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam... tq sudi singgah kat blog yg tak seberapa ni...

      Delete
  14. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  15. Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. thanks follow blog saya. Dari GA yang sama jugak dan saya dah followback. TQ!

    ReplyDelete
  17. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini :)
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...