lazada

nuffnang

Cat Rumah...

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Penatttnyeee... sbb kite baru je habis cat rumah sorang2... dahaga yg teramat sgt... tp itu smua ujian dibulan puasa... mcm ne la org yg jd buruh binaan tu kan...

sabar eyda sabar.... heheehe ✿◕‿◕)


~~~<@
LovelyPinky

@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Hanya Meluahkan... :)

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Sejak akhir2 ni bz betol rasenye... tapi syukur sbb lepas raya ni my pren dh naik keje balik selepas bercuti bersalin 3 bulan... azab gak kite nk bt bt keje dia tu... mmg la dapat elaun tanggung keje dia.. tp mcm2 org kata kat belakang... tp ape pn aku tetap bersyukur sbb aku berjaya gak bt keje dia tu... walaupun aku sendiri tak cukup tangan nak buat... sbb tu jugak la kite tak sempat nk update blog ni...

sekarang ni tinggal brape hari je lagi nk raya... sedih pulak rasenye... lagi dekat nk raya kite rase lagi sedih... maklumlah arwah mak dh lama meninggalkan kami... dh 7 tahun dh... masa puasa ke 15, dh ada radio yg pasang lagu raya... kebetulan mase tu nk g keje... tak pasal2 menitis air mata... masa balik pn dengar lagu raya lg... walaupun lagu tu happy tp kite rase sedih sangat... air mata ni tak disuruh pn boleh jatuh sendiri... kalau la org luar tgk mst igt aku tgh frust bercinta sbb nangis tgh drive.. hehehee....

kite harap sangat tahun ni raya kami sekeluarga kembali ceria mcm dulu... bukan ape... dh 2 thn dh kami beraya tak semeriah dulu... maklumlah 2 thn lepas abah kite kawin lain.. so kemeriahan tu dh tak sama.... rase janggal... so tahun ni kite dgn kakak cuba nk meriahkan balik... harap2 smua ok tahun ni... tp kite tetap tak semangat nk raye baju raya pn xbeli lagi...

tahun ni smua last minit je kot aku bli... sib baik la biskut raya dh order.. :)
ok lah... nnt kalau kite dh free mcm dulu2... boleh la kite update status ni slalu... hehehee....

~~~<@
LovelyPinky

@>~~~



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Wahhhh... Dah berhabuk la Blog kite ni....

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Hmmm... boring la tgk blog yg dh berhabuk ni....
Kite tak de mase la nk update....
Dh separuh Ramadhan lak tu...
Sejak arwah mak kite meninggal... hidup ni rase mcm x complete je...
Tp nk bt mcm ne Allah lagi sayangkan dia....
Al-Fatihah bt Arwah Mak
Hjh. Khadijah Bt Mohamed Som
Moga sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama org2 beriman...
Amin....


~~~<@
LovelyPinky

@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...