lazada

nuffnang

Kenapa Masih Ada Manusia yg BUSUK Hati???

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Lama rasanye kite ni tak update blog ni ... banyak keje yg perlu dihabiskan... bila balik dh penat tak larat nk online lg... 

Berbalik pada tajuk kite ari ni... nape la agaknye ada manusia yg busuk ati ni kan.. yg paling sedih bukan org tu tak tau ape yg kite bt.. tapi masih lagi nk menabur fitnah & tak henti2 mengata org... sudah2 la tu... dh la org tu tgk pegnen.. kang tak pasal2 ank tu ikut muke salah sorang dari kami.. hehehe...
bukan mendoakan yg buruk tapi biasenye org cakap kalau kite pegnen & kite benci org tu nnt baby pun ikut muka org tu.. betol kan.. tak caye tanye la kat org tua-2 kite kat umah tu.. confirm diaorg pun jawab mcm tu.. hehehehe...

Ape pun kite harap org tu berubah la ye.. sudah2 la nk mengata & menabur fitnah kat org...  kite pun tak pasti bila kite nk mintak maaf.. entah sempat entah tidak... so pada org yg kat luar sana yg suke sgt mengata tu.. sudah2 la ya.. kadang2 ape yg kite katakan tu boleh bt masalah pada org lain...

Bak kata Prof. Izi.. Renung2kan dan Selamat Beramal...
Bak kata Ustazah Siti Nur Bayah pulak.. Kita Buat Kita Dapat...

Babai ... moga esk tiada lagi cerita yg tukang karut ni nk citekan  pasal kite & kawan kite ni...
CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...