lazada

nuffnang

Program Jalinan Murni

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Setelah betungkus lumus nk jayakan majlis ni... akhirnya ari ni dapat la kite berehat.. walaupun hanya 1 hari... 
Syukur sbb kite cuma penat je..  kite ni jarang berpanas & berhujan sejak abis skolah dulu..
So bila tersilap sikit je mst demam.. macam program berbuka puasa dulu kite kene hujan sikit je pn dh demam..
Mr Hubby slalu kata kite ni xkuat antibodi.. hehehehe....

Oklah.. berbalik pada cite program ni... Actually kite ni duduk bawah EO kite jaga bahagian sambutan... 
Mulanya kami kene sediakan "Flower Girl".

(TAPI MOHON PERHATIAN YE...HARAP MAAF SBB SMUA DATE KAT GAMBA NI DH SALAH SETTING SO DIA JD TARIKH 9/1/2005)


Hahahahaha... ini la Flower Girl kite.. Penat tau kite makeupkan dia.. hehehehe ;)
Nama dia Nazirah.. Panggil Azirah...
Tapi perkara sedih nye bila...
Tetiba Datin Seri Rosmah Mansor tak jd nk dtg dgn PM so smua preparation untuk DSRM ni dibatalkan...
Memandangkan Flower Girl ni dh standby kat tgh panas ni sejak pukul 2 ptg lg, jd kami pun 
tetap terus menunggu dgn harapan dia dpt jumpa PM walaupn dia xjd nk bg bunga pd DSRM.
Dia dh praktis bersungguh2... Tp dia tetap dapat bergambar dgn Menteri KKLW sblm PM datang...
Tp bila dh dengar je siren Polis yg menandakan PM dh sampai.. smua org berpusu2 tolak dia kebelakang..
Biasa la budak2 mst la takut bila dh jd mcm tu.. nk pulak anak org asli yg xpernah lagi alami keadaan mcm tu.. Kesian sgt kat dia... sampai menangis2 dia takut sangat... kite terpaksa tolak smua org yg cuba nk tolak dia... sebab kesian dekat dia. At last kite terpaksa dukung dia... dh la keadaan cuaca panas, sesak dgn org lagi.. dh tak tau nk rase mcm mane lagi.. sib baik xpengsan.. heheheh...



Walaupun dia dh menangis2.. tapi sempat gak la dia tgk PM dari dekat.. walaupun xdapat nk salam dgn PM.. amik gamba pun nmpak kepala dia & kepala kite je.. hehehehe...

Oklah ye.. yg lain2 tu kite upload gamba je la...


Ini gambar sebelum pergi ke padang... tgh praktis nk bg bunga...


Diaorg ni pulak yg pegang dulang utk tempok (tempoh tu yg letak kat kepala tu)


Bunga untuk DSRM yg tak jd... 



Menteri KKLW 
YB DATO' SERI HJ. MOHD SHAFIE BIN HJ. APDAL


Sempat gak le.. nk amik dekat segan lak...


Our PM...



Smua ni akhirnye kami bagi pd Azira je...



Yg special nye sbb kat gelas tu ada gambar tu....

stakat ni je la kite bercerita kosong.. heheheehe..
ada masa jumpe lagi...

~~~<@

LovelyPinky

@>~~~





CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

1 comment:

  1. My greetings from France! After visiting your blog, I could not leave without putting a comment.
    I congratulate you on your blog!
    Maybe I would have the opportunity to welcome you on mine too!
    My blog is in french, but on the right is the Google translator!
    good day
    cordially
    Chris
    http://sweetmelody87.blogspot.com/
    http://joyeux-noel-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...