KBBA

lazada

>

nuffnang

Kenapa xbyk new post???

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Selamat Petang Blogger

Ada yg tanya kat Eyda knape tak byk new post...
mmm...jgn la boring2 ye, kalo kurang new post ni...
bukan ape Eyda ni wlupun kerja Gomen tp dok kat bahagian Kew ni susah sikit nk online...
sbbnye kerja menggunakan sistem...kat State ni tak la secanggih kat Putrajaya dulu..
Kat Opis ni PC pun xtau thn bila...& jgn terkejut kalo Eyda nk bagitau yg kat sini MIMOS pun ada lagi tau....
Ha korang cuba la bayangkan mcm ne keadaan Eyda...
Bila bukak sistem agak susah nk buka line internet sbb dia akn jadi slow...
ini pun tutup smua sistem baru boleh buka...
sedey kan....

Tapi InsyaAllah lepas ni Eyda akn cuba update sekerap mungkin kat sini....
Akan luangkan masa yg lebih utk memastikan blog ni tak la....layu je kan....
Ape pun thanks atas sokongan smua sahabat2 blogger....
Selain tu Eyda harap...mane Blogger2 yg dh otai tu tolong bg tips & tunjuk ajar mcm ne nak bt 
supaya org suke kat blog ni...

Ok la ye...nk sambung wat keje ni...krg org xdpt payment abis menjerit telepon ni...
Malam ni InsyaAllah Eyda wat post byk2 sikit...

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

3 comments:

  1. salam pkenalan.. dah follow.. jom follow sy jgak.. datang dr blog abg ben :) maceh..

    ReplyDelete
  2. hehehe~saba jela k??
    ni cipa bwk awrd tok awk..amek tau!

    http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

    ReplyDelete
  3. slam perkenalan rizaros & Nurfazilah Cipa...thanks ae...

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...