KBBA

lazada

nuffnang

ERR...Hye...Saya Blogger Baru...

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Selamat Malam Blogger...

Ha kalo korang bace je Entry ni rasenye mst korang dh boleh agak kan....
terutama bagi yg sememangnye menjadi follower


Walaupun aku dh bt akaun ni lama..tp aku baru je nk aktif menge"post" kat blog ni...
Apepun aku tetap orang baru...
bagai baby yg baru nk belajar merangkak...
so bg blogger2 yg dh membesar bagai juara tu 
boleh la tolong bagi tips & panduan 
untuk berblog ni ye...

Akhir skali ucapan buat 
BEN ASHAARI
sbb wujudkan segmen ni bagi blogger2 baru mcm aku ni...

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~





CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

6 comments:

  1. hye awk..kenal lagi tak kat saya??sama la dgn alief..alief start buat akaun blog january 2011..saya pun blogger baru..awk,sama2 kita saling tegur menegur k.mana tahu alief ada kekurangan,boleh alief perbaiki..kita kan dah jdi sahabat blogger..hhuhu..

    ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

    ReplyDelete
  2. satu lagi,kalau awk nak memudahkan org tingalkan komen kat blogawk,,awk tukar setting kat komen tu..awk bagi pop up window utk org komen..lepas tu buang word verification..ni cara2 dia..

    1)gi blog dashboard..
    2)gi setting.
    3)tekan tabs comment..lepas tu pilih "comment from placement"...lepas tu pilih "pop up window"..
    4)utk setting word verification,awk pilih "NO" kat ruangan 'show word verification for comment"..
    5)save setting..siap..

    alief buat mcm ni supaya org mudah nak tinggalkan komen..tak perlu word verification..just nak kongsi pendapat je.huhu...

    ReplyDelete
  3. salam,
    melawat dn mengunjungi para2 blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D
    slmt berkenalan=D
    blog apisv2

    ReplyDelete
  4. Salam...thanks smua...
    Alief TQ ye...

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...