lazada

nuffnang

StoriMori dari lovelypinky.wordpress.... ✿◕‿◕) "JHEOA Ipoh"

Tanggal 23 Julai aku dah mula keje kat JHEOA Perak/Kedah...
Alhamdulillah kat sini aku buat keje yang sama juga T&T tapi selain tu aku kena gak buat bil2 & panjar yang tak pernah aku pegang slama ni...kalau kat KKLW CC Mod yang buat tapi kat sini aku kene blaja benda yang baru...walau pun kat state dah tapi keje tetap banyak cuma bezanya aku tak la tension macam dulu...mana nak fikir family...mana nak fikir keje yang tension tu lagi...tapi kat sini macam2 elaun yang aku kena buat....tapi seronok...cuma rindu kat kawan-kawan KKLW.....

Kawan-2 kat sini pun best gak tapi majoriti senior ala2 K.Idah...hehe....tapi sempoiiiii....macam kat KKLW gak...
Ari ni tak tau nape aku terasa rindu lak kat kawan2 6 stooges aku dulu...maklumlah masuk sama2....kelam kabut pun sama2...terutama K.Ros...sama2 cari rumah...bila ingat2 balik sedih lak rasanya...  =...( =...( =..(
CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...