lazada

KBBA

nuffnang

Keris Lagenda - Perkhidmatan cuci rumah Door2Door

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Hai smua...malam ni Haida rasa nak share sikit pasal bussines member Haida ni...Maklumlah zaman skarang ni ramai yg bekerja dan kadang2 kita tak de masa nk kemas-mengemas 100% kat umah kan...  so pada sesape yg penat nak memikirkan mcam ne nk kemas korang boleh la try jengok kat fb & blog member Haida ni ye...

Diaorg bt biz ni husband & wife tau...Member Haida ni name dia Warie & wife dia name Yana.. So kalo berminat korang boleh la intai2 biz diaorg ni...bila lagi...ini lah masenye kita tolong syarikat bumiputra...InsyaAllah tak nyesal punye...




~~~<@
LovelyPinky

@>~~~ 

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...