lazada

KBBA

nuffnang

Design header Competition!

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)





Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower  Azizah Alwi
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry mengenai Creative header Competition!
5. Mesti letak banner creative header competition tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda.
9.Rekaan header blog terpulang kepada anda.Nak yang kecik,sederhana,besar macam gergasi pun x apa. Size terpulang kepada setiap individu yang terlibat.ngehehe.
10. Yang penting Kreatif dan authentic.X mau yang diciplak2..

Tarikh tutup 31 Januari 2011.
inilah hasilnye yg tak seberapa sbb xde idea sgt...
ape pn harap suke...hehehe




~~~<@
LovelyPinky
@>~~~ 



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

1 comment:

  1. wah pandai eyda design header,saya tak pandai..
    tak leh la nak join!!
    good luck ya!!

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...