lazada

nuffnang

cursors comel....ツ ツ ツ

kali ini utk buat cursor kat blog kita...mst rasa boring asyik tgk cursor yg biasa je kan....

korang kene buat mcm tau.....

korang g la dekat sini  atau dekat sini
kat sini korang boleh cari mcm ne cursors yg korang nk...lpastu copy la url dia tau...
lpas tu g dkt design  ツ> page elements ツ> add a gadget  ツ>  html/java script  ツ> paste code yg korang amik td ok....

ツ>  yang penting jgn lupa save...hihihi

ha mcm ne jadi tak???

oppsss...sblm terlupe...kalo korang nk ada sparkle2 tu korang tambah benda ni...


< script src="https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/biru.js" type="text/javascript">< /script>

korang ubah yg merah tu ikut code yg korang nak mcm kat bawah ni tau...

 https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/biru.js
 


 https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/lawngreen.js

 https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/purple.js

 https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/putih.js
 

https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/black.js
 

 https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/yellow.js


  https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/pink.js
 

 https://sites.google.com/site/unwanted86/javascript/aqua.js

ok smua...kalo dh dapat jgn lupe post comment & follow ye...

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...