KBBA

lazada

>

nuffnang

Sakit...

Mmmm...sminggu ni mmg agak merungsingkan...bukan ape cuma rungsing memikirkan ayah mertua yg sakit....Hari Sabtu lepas 12.06.2010 = 9.00am dia masuk wad sbb kencing manis, darah tinggi, buah pinggang, jantung & paru2 berair....
Baru je discharged hari rabu then tetiba pagi Ahad 20.06.2010 = 4.00am kene lagi...tapi kali ni siap kene panggil ambulans lagi...nk tak nk aku kene juga la ikut naik ambulans tu....tapi bila ambulans tu dh start bw laju & pasang siren dia...aku rasa mcam nk tergolek je...sampaikan aku yg tak sakit pun boleh rasa sakit...mane tak nye dh rasa mcam naik roller coaster je....nasib baik la rumah tu tak la jauh sgt dr hospital....
Sampai hospital aku tgk muke doktor tu pun nk tak nk je cek...muke mengantuk siap berselimut lg....hai....penat sgt agaknye...tunggu punya tunggu sampai la pukul 7.30am baru dapat keputusan kene tahan wad...3jam lebih bertapa kat emergency ward tu...
Bila dh masuk wad...biasa la siapa yg suka dok dkt spital tu...jd pulak 1 isu dia buat hal & now, doktor & smua nurse dh tak nk layan dia sgt....tentu korang dapat bayangkan mcm ne bila org tua cuba nk tunjuk proteskan.....hari ni dh masuk hari ke 2 dia kat wad...mlm td hubby teman dia...esk pulak nk kene g IJN...
Entah la aku harap dia akn sembuh cepat...aminnn...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...