lazada

KBBA

nuffnang

2 hari yang penuh dugaan...

Dua hari ni aku betol2 tertekan dgn dugaan yg aku kena hadapi...walaupun aku tau aku tidak berniat tp cara aku lakukan kerja tu sbnrnya salah...dan tanpa aku sedari cara itu telah menyebabkan aku mengalami masalah besar...

2 hari aku berterusan menangis...bkn takut sbb aku mmg bersalah tp aku tkut sbb aku byk commitment & andaikata aku dituduh bersalah...mcm ne kehidupan aku seterusnya...hanya Allah yg tahu ape perasaan ku...

Namun aku bersyukur kerana ramai yg mahu membantu wlupun org yg sepatutnya membantu tidak ada inisiatif lgsung utk membantu aku....

Aku terharu sbb boss lama aku masih sanggup tolong aku....wlupun aku bkn lg bwah arahan dia...ai respect him becouse of that...Jasanye tidak akn aku lupa sampai mati...

Dan kini aku perlu menunggu ape yg bakal aku terima dan aku perlu tabah & kental hadapi smua ni dgn hati yg tenang....

Kawan2 semua tolong doakan aku ye....

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Sakit...

Mmmm...sminggu ni mmg agak merungsingkan...bukan ape cuma rungsing memikirkan ayah mertua yg sakit....Hari Sabtu lepas 12.06.2010 = 9.00am dia masuk wad sbb kencing manis, darah tinggi, buah pinggang, jantung & paru2 berair....
Baru je discharged hari rabu then tetiba pagi Ahad 20.06.2010 = 4.00am kene lagi...tapi kali ni siap kene panggil ambulans lagi...nk tak nk aku kene juga la ikut naik ambulans tu....tapi bila ambulans tu dh start bw laju & pasang siren dia...aku rasa mcam nk tergolek je...sampaikan aku yg tak sakit pun boleh rasa sakit...mane tak nye dh rasa mcam naik roller coaster je....nasib baik la rumah tu tak la jauh sgt dr hospital....
Sampai hospital aku tgk muke doktor tu pun nk tak nk je cek...muke mengantuk siap berselimut lg....hai....penat sgt agaknye...tunggu punya tunggu sampai la pukul 7.30am baru dapat keputusan kene tahan wad...3jam lebih bertapa kat emergency ward tu...
Bila dh masuk wad...biasa la siapa yg suka dok dkt spital tu...jd pulak 1 isu dia buat hal & now, doktor & smua nurse dh tak nk layan dia sgt....tentu korang dapat bayangkan mcm ne bila org tua cuba nk tunjuk proteskan.....hari ni dh masuk hari ke 2 dia kat wad...mlm td hubby teman dia...esk pulak nk kene g IJN...
Entah la aku harap dia akn sembuh cepat...aminnn...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Musim Kenduri...

Haishhh...musim cuti skolah ni byk btol undangan kawin ye....ape pun Congratz la utk spupu aku Muhamad B Abdul Wahid...coz slamat melangsungkan perkahwinan dia....












CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Hari yang membengangkan...

HMMMMM.....BENGANGGGGG......
ishk...pg ni time nk g keje aku dh bengang giler dgn 1 kete Mes ni...melulu je turun dr bukit pastu bila org dh bg laluan dia nk langgar pulak...bengang btol...mentang2lah aku ni pompuan...smua nk buli & tunjuk samseng...igt bagus sgt la tu...tak pe ari ni ko kenakan aku ko tunggu nanti bila sampai masa ko aku nk biar ko kene lg truk dr aku...dlm kg pun nk tunjuk samseng...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...